Rente vanaf 4,5%

Financial Lease

Bent u zelfstandig ondernemer in het midden- en kleinbedrijf en wilt u personen- en/of bedrijfswagens leasen? KredietDesk kan ook voor u bemiddelen bij Financial Lease.

Hoe werkt het?

Bij Financial Lease wordt u direct economisch eigenaar van de auto. Dit betekent dat u de auto mag gebruiken alsof hij van u is. Maar omdat u niet meteen het complete aanschafbedrag van de auto hoeft vrij te maken, komt uw liquiditeitspositie niet in gevaar. U kiest zelf de hoogte van de aanbetaling, de looptijd van het contract en de afschrijving. Vervolgens betaalt u in vaste maandelijkse termijnen het aanschafbedrag van de auto terug. Zo spreidt u de kosten voor uw auto en komt u niet voor verrassingen te staan. Bovendien zijn rente en afschrijving fiscaal aftrekbaar!
Maar dat is niet alles. Bij Financial Lease kunt u slim gebruikmaken van de toekomstige inruilwaarde van uw nieuwe auto. Door een slottermijn in het contract te verwerken, financiert u op basis van de werkelijke afschrijvingskosten. Over deze slottermijn betaalt u alleen rente en geen aflossing. Dat scheelt fors in de maandlasten, maar doordat u op de slottermijn niet inlost, hebt u over de gehele looptijd natuurlijk wel meer kosten.

Meer weten?

Nieuwsgierig geworden? Bereken wat Financial Lease u kost en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Bereken hieronder uw maandtermijn

Vul zelf de bedragen in of beweeg met de slider

Aanschafwaarde (incl. BTW)

,00

Aanbetaling

,00

Looptijd (in maanden)

Slottermijn (max. 20% van aanschafwaarde)

,00

Uw leenbedrag

,00

Uw maandtermijn

,00

*Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze berekening. De berekening vindt plaats op basis van standaardnormen en is slechts bedoeld ter indicatie.

De voordelen van KredietDesk

  • Direct vergelijken
  • Vrijblijvend advies
  • Hoge klant beoordeling

Wat kost een lening mij?

,00