Rente vanaf 4,5%

Over Kredietdesk

U kunt KredietDesk in drie woorden samenvatten: persoonlijk, deskundig en betrouwbaar. Persoonlijk omdat úw financiële wensen vooropstaan. Als bemiddelaar vinden wij het belangrijk dat het voorstel dat wij namens de financieringsmaatschappij aan u voorleggen, helemaal is afgestemd op uw specifieke situatie. Daarbij kijken we wat voor u het beste is. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Dat noemen we bewust lenen! Deskundig omdat al onze medewerkers gediplomeerd zijn en over jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening beschikken. Betrouwbaar omdat wij alleen bemiddelen voor betrouwbare, vooraanstaande financieringsmaatschappijen. 

Vrijblijvend advies

Geld lenen is een serieuze zaak. Er bestaan vele aanbieders en producten in deze markt. Maar waar gaat u geld lenen? Bij KredietDesk kunnen wij voor u bemiddelen. U kunt daarbij kiezen tussen zelfstandig een lening aanvragen, zonder advies (execution only) en persoonlijk advies van een van onze adviseurs. Een offerte van KredietDesk is altijd vrijblijvend en verplicht u tot niets.
KredietDesk vraagt geen geld voor advies, wij krijgen namelijk een beloning van de financiële instellingen die het geld uitlenen. Wij laten u niet dubbel betalen! Een goede reden om voor KredietDesk te kiezen als u geld wilt lenen..

Deskundig advies

Het advies van een bemiddelaar moet aan kwaliteitseisen voldoen. Daarom zijn al onze medewerkers opgeleid in de financiële dienstverlening. Ze kennen alle leningen, alle voordelen en alle nadelen. Maar ook alle wetten en regels waaraan ze zich moeten houden. Daarnaast hebben wij medewerkers in dienst met jarenlange ervaring. U kunt dus rekenen op een deskundig advies.

Betrouwbaar advies

Onze adviseurs hebben de opdracht u een lening te adviseren die bij u en uw situatie past. Hierbij luisteren ze naar uw wensen. Daarbij moeten ze zich natuurlijk wel aan alle wetten en regels houden die voor leningen gelden. U krijgt dus een betrouwbaar advies.

Onze dienstverlening

Wilt u meer weten over onze dienstverlening en aan welke kwaliteitseisen wij moeten voldoen? Of hoe wij worden beloond voor onze diensten? Download dan de volgende documenten:

1. Kredietbemiddelaarsinformatie van KredietDesk
2. Het Dienstverleningsdocument van KredietDesk

Onze vergunning

KredietDesk is een onderdeel van Crédit Agricole Consumer Finance Nederland B.V. We bemiddelen tussen consumenten die geld willen lenen en financiële instellingen. Daarvoor hebben we een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Onze vergunning is bij de AFM geregistreerd onder nummer 12007501.
Bij de Kamer van Koophandel zijn we ingeschreven onder nummer 33173335.

De voordelen van KredietDesk

  • Direct vergelijken
  • Vrijblijvend advies
  • Hoge klant beoordeling

Wat kost een lening mij?

,00