Geld lenen kost geld


Over Ons
Staat u op het punt een lening af te sluiten via KredietDesk? Dan wilt u weten met wie u contact heeft. Begrijpelijk, want een lening afsluiten doet u niet elke dag. Eenvoudig en snel een lening afsluiten: dat is waar KredietDesk voor staat. Meer weten over onze service en diensten? We stellen ons graag even voor.


Maak kennis met onze kredietbemiddelaars
Wij zijn KredietDesk: een professioneel intermediair op het gebied van leningen. Zelf bieden we niet direct leningen aan, maar zorgen we voor een goede bemiddeling tussen kredietverstrekkers en u, de aanvrager. We werken op basis van ‘execution only’, wat inhoudt dat we geen advies geven, maar wel klaarstaan voor al uw vragen over de producten en het afsluitproces.

Wij regelen het volledige contact met de desbetreffende kredietverstrekker. We maken het u makkelijk: u hoeft alleen maar een aanvraag te doen en wij zorgen voor het contact, sturen u het voordeligste voorstel en checken alles zorgvuldig.


Waarom een lening via KredietDesk?
Genoeg kredietaanbieders, waarom zou u voor KredietDesk kiezen? Omdat u bij KredietDesk meer mogelijkheden heeft. U kiest hier niet uit één kredietverstrekker, maar uit meerdere. Hierdoor kiest u altijd voor de voordeligste aanbieder. KredietDesk is een organisatie met betrouwbare, professionele medewerkers met jarenlange ervaring en expertise in het vak.


Onze dienstverlening
Een lening afsluiten is niet zomaar iets, daarom begrijpen we dat u goed op de hoogte wil zijn van onze werkwijze en dienstverlening. In het volgende document vindt u alles over onze dienstverlening en werkwijze:


Samenwerking aangaan?
Biedt u zelf een product of dienst aan waarbij een krediet een goede aanvulling zou zijn? Dan is het mogelijk om een samenwerking met ons aan te gaan. Het is bijvoorbeeld mogelijk om dan toch leningen bij uw diensten of producten aan te bieden, zonder dat u hier een WFT-vergunning voor nodig heeft. Wilt u hier meer over weten? Bel dan naar 020 660 87 99 of mail naar [email protected]


Vergunning
KredietDesk is een onderdeel van Crédit Agricole Consumer Finance Nederland B.V. We bemiddelen tussen financiële instellingen en consumenten die geld willen lenen. Daarvoor hebben we een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Onze vergunning is bij de AFM geregistreerd onder nummer 12007501. Bij de Kamer van Koophandel zijn we ingeschreven onder nummer 33173335.

Kom werken bij Kredietdesk

.

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures.

Heeft u een vraag?
Wij helpen u graag verder