Geld lenen kost geld


Waar kunnen wij u mee helpen?

Geld lenen is een serieuze zaak. Kredietdesk staat daarom voor de volgende kernwaarden. Persoonlijk, deskundig en betrouwbaar. Na het invullen van het formulier nemen onze adviseurs zo snel mogelijk contact met u op. De lening aanvraag is geheel vrijblijvend; u ontvangt eerst een offerte. U krijgt van Kredietdesk betrouwbaar advies waarbij uw financiële situatie voorop staat!
 

Wat de meeste mensen vragen...

Kost jullie advies geld?
KredietDesk vraagt geen geld voor advies, wij krijgen namelijk een beloning van de financiële instellingen die het geld uitlenen. Dit is al verrekend in de maandelijks verschuldigde termijn.
Hoe vraag ik een lening aan?
U vraagt een lening aan met het aanvraagformulier. U kunt ook direct bellen met onze adviseurs: (020) 660 87 99.
Ik heb al een lening. Kan ik daarmee overstappen naar een lening via KredietDesk?
U kunt eenvoudig overstappen met uw lening naar een lening via KredietDesk. Hebt u meerdere leningen en wilt u graag overzicht? Stapt u dan met al uw leningen over naar één lening via KredietDesk. Dat is bijna altijd goedkoper dan verschillende leningen. Wilt u weten wat het u oplevert als u ervoor kiest om over te stappen? Bereken dan uw voordeel.
Hoeveel geld kan ik maximaal lenen?
Hoeveel u in uw situatie kunt lenen, hangt van een aantal dingen af. Bijvoorbeeld van uw inkomen en hoeveel u betaalt voor uw huis.
Moet ik een kredietbescherming nemen?
U hoeft geen kredietbeschermer te nemen. Maar soms is het wel verstandig. Daarom vertellen we u bij een adviesgesprek altijd wat een kredietbeschermer is en in welke situatie u die het beste kunt nemen. Zo kunt u kiezen of het in uw geval verstandig is. Als u de lening via execution only sluit, kunt u via ons geen kredietbeschermer afsluiten.
Hoe kom ik aan het geld uit mijn doorlopend krediet?
U kunt het geld uit uw Doorlopend Krediet over laten maken naar uw bankrekening. Bij het afsluiten van uw lening geeft u aan ons door welke bankrekening u daarvoor wilt gebruiken. Op het rekeningoverzicht van uw financieringsmaatschappij ziet u wat u maximaal aan geld mag opnemen en hoeveel u in totaal hebt opgenomen. De minimumopname is € 100.
Mag ik de rente voor mijn lening van de belasting aftrekken?
Leent u geld om uw eigen huis op te knappen of te verbouwen? Dan mag u de rente soms van de belasting aftrekken. Als u het geld voor andere dingen gebruikt, mag u de rente nooit aftrekken. Kijk voor meer informatie op de website van de Belastingdienst.
Kan ik extra terugbetalen aan mijn doorlopend krediet?
Ja. U kunt altijd extra aflossen op uw Doorlopend Krediet. Daarvoor betaalt u geen boete.
Kost mijn lening meer als de rente omhoog gaat?
Hebt u een Doorlopend Krediet? Dan kost uw lening meer als de rente omhoog gaat. Meestal blijft u per maand hetzelfde bedrag betalen, maar u betaalt een of meer maanden langer terug. Als de rente boven de 12% stijgt, gaat het bedrag dat u per maand betaalt, omhoog. Hebt u een Persoonlijke Lening? Dan blijft uw rente ongewijzigd.
Mag ik geld lenen?
Of u geld mag lenen, hangt af van een aantal dingen. Voor een lening moet u tussen de 18 en 68 jaar zijn en in Nederland wonen. Daarnaast moet u genoeg inkomsten hebben om de lening terug te kunnen betalen. Wilt u het precies weten? Vraag dan een offerte aan.
Wat is consumptief krediet?
Consumptief krediet is een lening voor consumenten. De lening is meestal bedoeld voor spullen die een tijd waarde blijven houden. Zoals een auto, een caravan of een bankstel.
Wat gebeurt er als ik werkloos word of als ik arbeidsongeschikt raak?
Als u werkloos wordt of arbeidsongeschikt raakt, moet u gewoon iedere maand betalen voor uw lening. Terwijl u vaak veel minder inkomsten hebt. Bij het afsluiten van de lening voeren wij een adviesgesprek met u, waarin wij de kredietbeschermer bespreken. Deze verzekering zorgt ervoor dat uw maandtermijn wordt betaald als u arbeidsongeschikt of werkloos wordt. U kunt de kredietbeschermer via KredietDesk afsluiten.
Wat doet het BKR?
Een financieringsmaatschappij die u geld uitleent, wil graag weten of u dat geld weer kunt terugbetalen. En hoe betrouwbaar u daarbij bent. De Stichting Bureau Krediet Registratie (BKR) in Tiel registreert daarvoor alle leningen. Ze bewaren gegevens over oude leningen die u al hebt terugbetaald, over nieuwe leningen en over hoe u uw leningen terugbetaalt. Wilt u een lening? Dan zal een financiële instelling altijd aan het BKR vragen of dat verstandig is.
Kan ik een maand overslaan met betalen?
U kunt via ons leningen nemen van verschillende financieringsmaatschappijen. Het hangt van die maatschappijen af of u mag overslaan met betalen. De meeste vinden het goed als u 2 keer per jaar een maand overslaat. Bijvoorbeeld in de dure vakantiemaand juli of de feestmaand december. Hou er dan wel rekening mee dat u dan meer rente betaalt én langer moet terugbetalen.
Hoe kan ik een digitaal bankafschrift downloaden?
U hebt een digitaal bankafschrift nodig als u via ons geld wilt lenen. Dat mag niet ouder zijn dan 2 maanden. Zo’n bankafschrift kunt u downloaden via de website voor internetbankieren van uw bank. Lees hier hoe u dat doet bij uw bank. Let op: op het bankafschrift moet de volgende informatie staan.
  • uw rekeningnummer
  • uw naam
  • uw adres
  • de bijschrijving van uw inkomen
U moet ons het hele afschrift sturen. U mag niets afplakken of doorstrepen. De financieringsmaatschappijen accepteren geen schermafdruk.
Ik wil een ander bankrekeningnummer doorgeven. Hoe doe ik dat?
U kunt hiervoor contact opnemen met uw financieringsmaatschappij. Voor meer informatie kunt u uiteraard ook bij ons terecht via (020) 660 87 99. Wij helpen u graag verder.
Ik heb een andere vraag
Staat uw vraag niet in de lijst met veelgestelde vragen? Bel dan met onze adviseurs op telefoonnummer (020) 660 87 99. Zij helpen u graag verder. Natuurlijk kunt u uw vraag ook online via het contactformulier aan ons stellen.

Contactgegevens

Wilt u contact met ons? Dat mag u doen op de manier die u het prettigste vindt.

Bellen

020 - 660 87 99

Per post

KredietDesk B.V.
Dalsteindreef 141 - 151
1112 XJ Diemen

Met het contactformulier hieronder

Heeft u een vraag?
Wij helpen u graag verder